Vad är ditt mål?

Varför gör du det du gör? Hur kommer det sig att du väljer att gå upp på morgonen och inte ligga kvar i sängen? Vad får dig att fortsätta?
Allt som driver oss i livet är mål. Du går upp på morgonen för du måste jobba och få pengar. Du går till skolan för att lära dig saker få en utbildning och sedan få ett jobb. Du går till gymmet för att bli starkare och må bättre. Allt handlar om mål. 

Eftersom allt handlar om mål är det viktigt att utvärdera vad man har för mål och vart du vill komma. Om du aldrig stannar upp och tänker efter var du vill komma så kommer du aldrig komma dit. Du måste ha en plan, långsiktig som kortsiktigt med det du gör om du vill komma någonstans. 
Därför anser jag att det är viktigt att våga stanna upp. Se efter vart du har kommit någonstans. Vad har du åstadkommit? Vad kunde jag ha gjort annorlunda? Då är nästa fråga var du vill komma vidare? Vad är dit mål? 
Om du aldrig någonsin ställer dig själv dessa frågor kommer du aldrig komma någonstans. 

Det spelar ingen roll hur fort du springer om du inte vet var du ska.

Våga stanna upp. Våga fundera och du kan lyckas med allt du vill.

 

Etiketter: träning mål

Kommentera gärna: