2015

Då är det dags för mig som alla andra att summera ihop 2015.
Under 2015 har jag skrivit klar min masteruppsats inom idrottsmedicin, läst idrottspsykologi, påbörjat idrottsmedicin kurs vid Karolinska Institutet och läst upp full behörighet på Komvux (biologi, kemi, fysik och matte).

Jag har utvecklat mitt företag och ökat kontinuitet i patientflödet. Vi har utvecklat så vi har möjlighet att ta emot gravid samt har utvecklat och startat upp online PT.

Hockeymässigt spelade jag våren i Nacka HK och har nu på hösten börjat spela för Älta IF.

Träningsmässigt har det varit mycket upp och ner med flertalet små skador som har tvingat mig att backa och börja om igen. Det positiva med detta är att jag har kunnat fokusera mer på teknik och finslipa de små bitarna när kroppen har sagt nej till tyngre vikter. Jag har också lagt större vikt på små saker och inte enbart jobba med de stora bitarna i träningen utan även fokusera på rörlighet och teknik. Det är riktigt tråkigt att behöva göra det men säger kroppen nej är det tyvärr bara att lyssna och börja om. Det finns ingen anledning att stressa fram resultat. Det kommer bara leda till skador. Lyssna istället på kroppen och låt den ta den tiden den behöver. Det kommer gynna dig i slutändan.

Allt som allt är jag ändå rätt nöjd med 2015 och jag har utvecklats på flera plan, både personligt och fysiskt. Nu blickar vi fram mot 2016 och ser fram emot alla utmaningar som livet har planerat för oss.

GOTT NYTT ÅR :D

Etiketter: träning 2015

Kommentera gärna: