The color run night

 Igår var det dax för the color run night. För er som inte vet är det ett lopp där man springer runt och kastar färg på varandra. Sjukt kul. Det är ingen tidtagning och alla är bara där för att ha kul. Loppet var 5 km men det blev mycket gång för min del. Istället fokuserade jag på att ta in energin och stämningen istället. Det var mycket folk och riktig festival stämning över hela loppet.

Loppet gick kring globen och slakthusområdet. Arrangemanget runt omkring var så där, tex vid start kändes det inte som det fanns någon egentlig plan utan alla bara försökte trycka sig in i starfållan. När man väl kom ut på banan tycker jag allt fungerade kanon.

Färgen sitter fortfarande kvar på vissa ställen så här dagen efter, men det var det helt klart värt. Dagen till ära bestod mina kläder av en lila kjol, knästrumpor och en riktigt snygg t-shirt.

// Leopold

Etiketter: träning springa

Kommentera gärna: