Förstörd kropp 

Idag kom jag på varför jag inte brukar göra saker som 400 meter burpees så ofta. Idag kändes varje rörelse på gymmet som en kniv for igenom muskeln. Allt värkte och jag kom knappt ner i position. Trots denna roliga känsla försökte jag genomföra ett ryck pass så bra det gick.

Trots att kroppen värkte och ville annat så kändes det ändå helt okey. Blev väldigt få reps och mycket uppvärmning men det fungerade faktiskt. Blev 2x6 på 60-65 kg. Inga stora vikter direkt men ändå. Blev lite hängande ryck på 60 kg och positions jobb i ryck, också. Pass 2 blev högrepps frontböj. 10x10 på 50 kg, och högrepps bänkpress. Skönt att pumpa ur det lilla musklerna hade kvar. Imorgon blir det nya tag.

Det är intressant att se hur mycket det går att pressa kroppen och fortfarande stå upp efter. Det kan göra ont men du kommer alltid ur sängen dagen efter, eller imorse hade jag inte sagt nej om någon erbjudit hjälp. Trots detta tar jag hellre en morgon med smärta än en utan. Smärta=bra jobbat. Så därför säger jag bra jobbat Fredrik

// Leopold

Kommentera gärna: