400 meter burpees

Rena döden...... Igår så anordnade SATS Haninge burpee challange som innebar 400 meter burpees på snabbast tid. Reglerna var att hela kroppen skulle nudda marken. Fötterna vid kroppens mittpunkt och sedan ett hopp framåt (istället för uppåt). Sen skulle detta bara upprepas i 400 meter så snabbt som möjligt. Vi var 6 st som stod på startlinjen. Det var minst lika många till som hade kommit för att titta på. När vi väl gick i mål var vi 5 tappra som hade orkat hela vägen. Det är en riktigt härlig/för jävlig upplevelse att göra sånna här saker. Första 100 meterna känns okey och jag var fortfarande pigg. 100-200 började pulsen komma upp på riktigt härlig nivå och andningen vara väldigt påverkad. Tankar som vad fan gör jag detta för kommer upp. 200-300 trodde jag att jag aldrig skulle orka hela vägen och jag vill bara lägga mig ner och få smärtan att sluta. Bara få vila och låta kroppen få som den vill. Efter sista kurvan när det bara är sista 100 meterna kvar och jag började se mållinjen så började jag inse att detta klarar jag. Det är inte så långt kvar. Max 50 hopp. Jag började och se efter hur jag låg till och insåg fort om jag bara håller detta tempo kommer jag vinna. Sista 10 meterna gick på ren vilja och efter 18:39 kunde jag hoppa/falla/rulla/krypa in som vinnare. Finns ingen bättre känsla att bara kunna lägga sig och dö efter en sån ansträngning och framförallt som segrare.

Det var riktigt kul att se att så många som inte vara med hade kommit ner för att heja på oss som var med. Utan er hade det tagit minst dubbel så lång tid för mig. Ni vet vilka ni är.
Jag säger bara TACK!!!!!!

// Leopold

Etiketter: träning burpees

Kommentera gärna: