Programering

De senaste dagarna har jag haft mycket att göra, därför har det inte blivit något bloggande. Har startat upp online PT här på sidan, jobbat med annonser i Metro och DN (kommer senare). Skolan har också börjat ta fart med den sista gymnasiemattekursen som finns (bara för att det är kul att plugga ;)).

På gymfronten har jag börjat se lite annorlunda på min gymning. Jag har börjat förstå vikten av periodisering och ska nu därför börja med en period med mera högreps och mycket explosiva övningar. Det är ibland svårt att intala sig själv att plocka bort vikter från övningarna och köra lättare istället. Det tar emot i huvudet som bara vill att man ska lyfta tyngre. Då är det bra att ställa sig lite utanför och försöka se hela bilden. Dit du vill komma senare. Att komma dit så fort som möjligt innebär inte så snabbt som möjligt. Man måste våga stanna upp och låta saker ta sin tid. Visst att man ska köra på och kämpa så mycket det går, men ibland behöver du lyssna på kroppen och i mitt fall då dra ner på vikterna och höja repsen. Maxvikterna kommer sen, de försvinner inte utan väntar på dig ;)

Konditionsträning har nu kommit igång igen för min del. Blir nu hockey 3 dagar i veckan vilket innebär att jag inte behöver ha lika mycket ångest över mitt uppehåll med springningen. Jag ska böraj springa igen men jag låter kroppen säga till när det är dax. Skridskoåkningen får stå för konditionen så länge. Det är sjukt jobbigt att komma igång efter sommaruppehållet trots att jag har kört mycket kondition under sommaren. Det är helt andra muskler som jobbar vid skridskoåkningen vilket gör att hur mycket kondition du än kör så kommer de första passen kännas som ett rent helvete. 

Skickar med lite bilder från dagens frivändningar. Jag tycker jag ser hyfsat stark ut på bilderna i alla fall, man får bra blodådrar när man tar bilder mitt i övningen ;)

//Leopold

Kommentera gärna: