Dagens träning 26/8

Idag blev ett snabbt pass på gymmet då andra saker krävde min uppmärksamhet under dagen. Både matte och vidare utveckling av mitt företag (online PT), krävde min uppmärksamhet. 

På gymmet blev det frivändningar och lite benböj. Ligger fortfarande på högreps och c:a 70-80 % i alla övningar, så det är rätt skönt att gymma just nu. Högrepsen brukar leda till överbelastning och liknande hos mig men har jag koll på belastningen och lyssnar på kroppen brukar jag kunna undvika det. Det är när man börjar igronera smärtan och bara köra på som det brukar skita sig. Lyssna på kroppen

Igår blev det lite gymnastik igen på gymmet. Detta är oftast det som får flytta på sig först när jag får ont om tid, därför har det blivit lite mindre av det den senasate tiden. Jag älskar handstående och egentligen all gymnastik. Handstående började jag jobba med för c:a 4 år sedan och det är under senaste året det har blivit riktigt kul. När man väl har börjat få kontroll och kan stå stadigt så kan man börja göra mycket mera med handstående. Mitt senaste projekt är att lära mig komma upp från stillastående på golvet utan fart och upp på händerna. I bilderna nedan ser ni hur långt jag har kommit. Än så länge är det upp från krabbposition men målet är att kunna tippa över till handstående från vanligt stående

Eftersom det bara blev ett kort inlägg bjuder jag på flera bilder

 

// Leopold

Etiketter: träning handstående

Kommentera gärna: